Cum descarci subtitrarile de pe Youtube in 2022?

exemplu subtitrare youtube

Cum descarci subtitrarile de pe Youtube in 2022? 3 servicii web gratuite cu care sa descarci subtitrarile de la clipurile youtube

Nu toți creatorii de conținut aleg să adauge subtitrări la videoclipurile lor pe Youtube. Deci, dacă doriți să descărcați un videoclip într-o altă limbă, poate fi necesar să vă asigurați că are subtitrări pentru început. Pentru a face acest lucru, uitați-vă în partea de jos a playerului video pentru pictograma “CC”, lângă pictograma roată dințată.

ps://www.elementor.ro/wp-content/uploads/2021/12/traducere-YouTube-setari-2a-300×158.jpg” alt=”traducere YouTube setari 2a” width=”300″ height=”158″ />

Servicii web gratuite pentru a descărca subtitrări de pe YouTube
1- DownSub
2- SaveSubs
3- LilSubs

Downsub descarca subtitrari Youtube, Viki, Viu, Vlive etcDownSub

Acest instrument online vă va permite să descărcați subtitrările în format SRT, TXT si VTT. Este disponibil online, ceea ce înseamnă că nu va trebui să descărcați sau să instalați niciun software pe computer și poate descărca subtitrări de pe o serie întreagă de alte site-uri web, inclusiv Facebook.
Pasul 1: Accesați YouTube și găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Copiați linkul URL.

Pasul 2: Cy orice browser (ex: Google Chrome, Mozila Firefox, Opera, Microsoft Edge etc.), accesați https://downsub.com/ și lipiți (paste) linkul URL în câmpul furnizat. Faceți clic pe butonul “Download”.

Pasul 3: Ar trebui să vedeți o serie de limbi în care puteți descărca videoclipurile. Faceți clic pe linkul “Download” de lângă limba preferată, DownSub va începe descărcarea subtitrărilor care vor fi salvate pe computer în format SRT.

NOTA: Trebuie sa mentionam insa ca traducerile nu sunt chiar perfecte si de aceea o sa fie nevoie sa lucrati un pic la ele.

SaveSubs

Savesubs Online Subtitle Convert ToolsDe asemenea, puteți utiliza SaveSubs pentru a descărca subtitrări YouTube. Subtitrările vor fi salvate în format .TXT și .SRT și puteți descărca subtitrări de pe o varietate de site-uri, inclusiv Vimeo, Facebook, Dailymotion și multe altele.

Iată pasii catre trebuie urmati ca să utilizați SaveSubs pentru a descărca subtitrări YouTube:

Pasul 1: Copiați linkul YouTube al videoclipului ale cărui subtitrări doriți să le descărcați.

copy youtube link

Pasul 2: Accesați https://savesubs.com/ pe orice browser și apoi lipiți linkul copiat în câmpul furnizat. Faceți clic pe “Extrageți și descărcați”.

Pasul 3: Puteți alege apoi dacă doriți să descărcați fișierul în format SRT sau TXT. Trebuie doar să faceți clic pe butonul Download, lângă formatul preferat și subtitrările vor fi descărcate pe computer.

Descarcati manual transcrierea/subtitrarea
traducere YouTube setari

 

– Accesați https://www.youtube.com într-un browser web și utilizați bara de căutare din partea de sus sau alte opțiuni pentru a găsi un videoclip care are subtitrări. Pentru a vedea dacă un videoclip are subtitrări, redați videoclipul și faceți clic pe pictograma care seamănă cu o casetă cu “CC” în colțul din dreapta jos pentru redarea video. Dacă videoclipul are subtitrări, le veți vedea pe ecran. Majoritatea videoclipurilor YouTube au transcrieri generate automat.

 

Nota: Retine faptul ca transcrierea nu este niciodata 100% exacta. Nici macar cele in engleza deoarece youtube foloseste engleza standard, gramaticala iar creatorii de continut, fie ei si nativi vorbitori de engleza, vorbesc folosind diverse accente locale. Ca sa fiu mai explicit trebuie sa realizati faptul ca limba engleza oficiala (numita si limba reginei) este rareori vorbita in Anglia. Un Broomie (locuitor din Birmingham) are un accent diferit fata de un cockney (locuitr la Londrei). ca sa nu mai zic de diversele verisuni ale limbii engleza vorbite pe diferite continente (America – care la randul ei cateva accente diferite numai in New York) Australia sau Noua Zeelanda,

transcriere YouTube exemplu

– Deschideți un document text nou. Utilizați orice editor de text la alegere pentru a deschide un document text nou, gol. Puteți utiliza Notepad, sau orice alt editor de text.
– Evidențiați, selectati și copiați întregul text de transcriere. Cel mai simplu mod de a evidenția textul este să începeți de jos și să mergeți în partea de sus. Trageți bara glisorului în partea dreaptă a casetei de transcriere până la capăt în jos. Faceți clic și glisați de jos în sus  (tinand mouse-ul apasat) pentru a evidenția întreaga transcriere.
– Copiați și lipiți transcrierea. Faceți clic dreapta pe textul evidențiat(selectat) în transcrierea de pe YouTube. Apoi faceți clic pe Copy/Copiere Apoi mergeti in edtorul text faceți clic dreapta in documentul cu text necompletat și faceți clic pe Lipire/Paste.

distribuie:

More Posts

Leave a Reply

Daca ti-a placut acest articol distribuie-l pe retelele sociale